Πέμπτη 12 Ιουλίου 2007

Έχετε δώρο!

Διάβαζα σήμερα μερικές σημειώσεις της 'Ψιλικατζούς' απ'τις πιο παλιές που έχει και διαπίστωσα ότι έχει ασχοληθεί με τον χώρο του αδυνατίσματος. Ομολογώ ότι δεν έχω πολυκαταλάβει ως τι είχε ασχοληθεί, πάντως αυτοσαρκαζόταν με τον τίτλο: "σύμβουλος ομορφιάς"! Μου έκανε εντύπωση μια σημείωσή της για τους τρόπους που μαθαίνουν οι μεγάλοι απ' τα εξωτερικά, τους "σύμβουλους" τους προκειμένου να τσιμπήσουν νεά πελατεία στα κέντρα αδυνατίσματος!
Παραθέτω τα σχετικά λινκς για να διαβάσετε τι εννοώ:
http://xpsilikatzoy.wordpress.com/2005/05/18/21852005/   και  
http://xpsilikatzoy.wordpress.com/2005/05/23/0223052005/
Υποψιαζόμουν βέβαια ότι κάπως έτσι παίζει το όλο πράγμα, αλλά γιατί τελικά να μας βάζουν όλους στο σακί για να χορέψουμε;
Θυμήθηκα ότι προχτές με ενόχλησαν και πάλι από γνωστό κέντρο αδυνατίσματος που πήγαινα κάποτε (είχα χάσει κιλά τότε το ομολογώ) λέγοντας ότι κέρδισα μια περιποίηση προσώπου!
Όταν το άκουσα γέλασα! Γιατί τότε την είχα κάνει αυτή την περιποίηση και την επομένη το πρόσωπό μου έδειχνε σαν να το είχαν τσιμπήσει χιλιάδες σφίγγες!
Πας λοιπόν σαν τον χάνο -αρκεί να σε πετύχουν στην κατάλληλη φάση- και εκεί που λες άντε να κάνω αυτή την περιποιησούλα σου πετάνε πως πρέπει να αγοράσεις ένα πρόγραμμα αδυνατίσματος για να συμπληρωθεί το σετάκι! Και μιας και σε έχουν -και φυσικά συνεχίζεις να είσαι σε φάση χάνου- δεν το γλυτώνεις το χρέος!
Όταν όμως θα'ρθει ο ρημάδης ο λογαριασμός απ'την τράπεζα με το ποσό της οφειλής και ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι σε έπιασαν μαλάκα όταν ήσουν σε νιρβάνα, δεν ξέρεις τι να κάνεις και πως να απαλλαγείς απ'το φέσι!
Αν λοιπόν σας πουν από τηλεφώνου: έχετε κερδίσει ένα δώρο περιποίησης προσώπου, μην τους πιστέψετε. Κλείστε το τηλέφωνο. Κι αν δε σας τηλεφωνούν με απόκρυψη είναι κι αυτό ένας λόγος παραπάνω να μην σηκώσετε το τηλέφωνο.  



   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΟΜΟΝΗ!

Show Emoticons