Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Ημέρα 7η

Αν και σήμερα είμαι στην 8η ημέρα του προγράμματος των πόντων, απλά ενημερώνω πως η απώλεια αυτών των ημερών πήγε καλά. Έχασα 1,4 κιλά. Και συνεχίζω. 
Η 7η μέρα της διατροφής των πόντων κύλησε έτσι:

ΠΡΩΪΝΟ
Φρέντο καπουτσίνο με ζαχαρίνη, απ' έξω    0,5
1 σταφιδόψωμο 80 γρ.     5,5

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
130 γρ. κοτόπουλο σούβλας     3,5
Το κοτόπουλο σαν κρέας μου "κάθετε" στο στομάχι όσο καλά και να το μασήσω, δεν μπορώ να φάω οτιδήποτε άλλο. Αν το κάνω, θα το βγάλω με την μορφή εμετού. Αυτό είναι ένδειξη του χειρουργείου, που σου υπενθυμίζει πως ο όγκος του στομαχιού είναι περιορισμένος για κάποιες τροφές. Γι' αυτό λοιπόν δεν έφαγα κάποιο σαλατικό!

ΑΠΟΓΕΥΜΑ στη δουλειά
Φρέντο καπουτσίνο με ζαχαρίνη, απ' έξω     0,5
1 τοστ, όπως και χθες     3,5
4 φρέσκα δαμάσκηνα     2

ΒΡΑΔΥ στη δουλειά
Σαλάτα του καίσαρα     7
Από αυτή έφαγα λίγο πάνω απ' την μισή. Με πείραξε στο στομάχι γιατί η σος της σαλάτας ήταν μείγμα μαγιονέζας και μουστάρδας. Γιατί πήραμε από πιτσαρία. Το φαστ φουντ που παραγγέλνουμε την ίδια σαλάτα (ήταν κλειστό), την φτιάχνει όπως είναι ακριβώς η αυθεντική αλλά δεν περιέχει μπέϊκον και σκόρδο και κυρίως δεν με πειράζει, γιατί η σος είναι με μουστάρδα, λεμόνι και λάδι, και το κοτόπουλο είναι κομμένο σε φέτες και με κάθε πιρουνιά καρφώνεις κρέας. Σε τούτη δω η απάτη ήταν πως είχε κόψει ελάχιστο κοτόπουλο σε κυβάκια ίδια με τα κρουτόν και η ποσότητα του αμελητέα. 

ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ
1 γιαούρτι αγελάδος 0%     1
20 γρ. δημητριακά     2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΟΜΟΝΗ!

Show Emoticons