Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2007

Μπισκοτάκια μπανάνας

ΥΛΙΚΑ

• 2 1/4 φλιτζανιού αλεύρι
• 2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
• ½ κουταλάκι αλάτι
• 1/4 μικρού κουταλιού μαγειρική σόδα
• 1/3 φλιτζανιού μαργαρίνη
• 1/3 φλιτζανιού γλυκαντικό ασπαρτάμη (Canderel)
• 1/3 φλιτζανιού κακάο
• 2 αυγά χτυπημένα
• ½ βανίλια
• 4 πολτοποιημένες μπανάνες


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κοσκινίστε όλα μαζί τα υλικά που έχουν μορφή σκόνης. Ανακατέψτε καλά τη μαργαρίνη με το γλυκαντικό και το κακάο ώσπου να γίνουν κρέμα. Προσθέστε τα αυγά και τη βανίλια και χτυπήστε καλά. Προσθέστε τον πολτό μπανάνας εναλλάξ με τα κοσκινισμένα υλικά, ενώ δεν σταματάτε να ανακατεύετε. Ρίξτε μικρές κουταλιές σε βουτυρωμένη λαμαρίνα. Ψήστε στους 150 C για 12 με 15 λεπτά.

Σημείωση: Αποδίδει 60 μπισκότα με 36 θερμίδες το καθένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Πες" ό,τι θες, αλλά φρόντισε να το "πεις" με τρόπο!

Show Emoticons