Τρίτη, 28 Απριλίου 2015

Ρύζι με τόνο

Υλικά 


125 γρ. ρύζι
2 αυγά
2 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης στραγγισμένες
1 κλωνάρι σέλινο ψιλοκομμένο
2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
2 ΚΣ φιστίκια ψιλοκομμένα
200 γρ. τόνο κονσέρβας στραγγισμένο
2-3 ΚΣ ξίδι
2 ΚΣ μαγιονέζα
2 κγ μουστάρδα
Αλάτι - πιπέρι
3 ΚΣ ψιλοκομμένο μαϊντανό

Ετοιμασία
Βράζετε το ρύζι σε αλατισμένο νερό. Βράζετε τα αυγά σφιχτά. Στραγγίζετε το ρύζι. Κόβετε τις πιπεριές σε μακρόστενες λωρίδες. Τις προσθέτετε στο ρύζι μαζί με τον τόνο στραγγισμένο και κομματιασμένο, το σέλινο, τα κρεμμυδάκια και τα φιστίκια. Ανακατεύετε απαλά. Χτυπάτε τη μαγιονέζα με το ξίδι, τη μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι και περιχύνετε τη σαλάτα.
Ανακατεύετε πάλι καλά. Καθαρίζετε τα αυγά και τα κόβετε σε φέτες. Γαρνίρετε τη σαλάτα με μαϊντανό ψιλοκομμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Πες" ό,τι θες, αλλά φρόντισε να το "πεις" με τρόπο!

Show Emoticons