Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Πάμε σαν άλλοτε!

Καλημέρα! Καλό καλοκαίρι... ότι δηλαδή θα απομείνει από αυτό! Εδώ είμαι! Υπάρχω! Κι αφού υπάρχω και χοντραίνω είπα να βάλω κάνα φρένο! Θέλω να πιστεύω πως θα το τηρήσω! 
Ήθελα με το που μπήκε ο Ιούνης να με βρει να κάνω μια πιο προσεκτική διατροφή, αλλά οικονομικά ήμουν εκτός ορίων! Τέλος πάντων αυτά είναι "προσωπικά ζητήματα - συζήτηση κομμένη"! Από σήμερα βάζω μπρος! Προσεκτική διατροφή. Όχι πόντους, όχι θερμίδες, όχι ντουκάν! Διατροφή παλιά, κλασσική γουέϊτ γουότσερς, της δεκαετίας του '80. Που έτρωγες σαν άνθρωπος, υγιεινά κυρίως κι έχανες κιλά! Τώρα η διατροφή αυτή υπάρχει μόνο στη λήθη του χρόνου και στα συρτάρια ή ράφια όσων κάποτε την έκαναν. Φαντάζομαι απειροελάχιστοι θα ασχολούνται μαζί της. Είναι ανάλογα τι ζωή κάνει ο καθένας και τι διατροφικές συνήθειες έχει!
Αν κάτι σας αρέσει από αυτή την διατροφή βλέποντας την στα κατάστιχα που θα σημειώνω εδώ, μπορείτε να με ρωτήσετε.

ΠΡΩΙ
75 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 0%
30 γρ. κορν φλέικς χωρίς ζάχαρη (ΒΙΟΛΑΝΤΑ)
1 νεκταρίνι
Φρέντο καπουτσίνο σπιτικό ... δηλαδή κάνω στο μπρικάκι του εσπρέσσο τον καφέ, που τον ρίχνω στο ποτήρι με μπόλικα παγάκια, με 2 ταμπλέτες ζαχαρίνης απ' τα lidl και χτυπάω λίγο γάλα 1,5% λιπαρά -που είχα βάλει στην κατάψυξη να παγώσει ελάχιστα- να γίνει κρέμα. Κανέλλα κι έτοιμο!

ΜΕΣΗΜΕΡΙ
Κολοκυθάκια βραστά
30 γρ. ψωμί (θα δείξει αν την φάω)
1 νεκταρίνι (θα δείξει αν το φάω)

Για την υπόλοιπη ημέρα, θα συμπληρώσω αργά το βράδυ ή αύριο το πρωί (είμαι απογευματινή σήμερα).

Καλή μου αρχή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΟΜΟΝΗ!

Show Emoticons