Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

Κοντοζυγώνει η μέρα;

Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ! Παρόλα αυτά είμαι συγκρατημένη μέχρι να ακούσω την πολυπόθητη ημερομηνία.
Οι συνεχείς κλήσεις μου στην γραμματέα του γιατρού για να της υπενθυμίζω το θέμα μου, δείχνουν αποτέλεσμα.
Έλειπε για κάποιες μέρες με άδεια κι επανερχόμενη τακτοποιούσε εκκρεμότητες. Σκάω εγώ με τηλεφώνημα για να της πω πως ακόμα περιμένω και που βρισκόμαστε με το θέμα μου, μου ζήτησε να της τηλεφωνήσω σήμερα.
Περίπτωσεις σαν την δική μου στον ίδιο γιατρό είναι άλλες 2. Μεταξύ σοβαρού κι αστείου της πρότεινα να μας βάλει και τις 3 την ίδια μέρα μόνο που δεν πρόλαβα να της πω να μας βάλει και στον ίδιο θάλαμο αν γίνεται! Ήταν εν κινήση, με ενημέρωσε πως ο γιατρός θα μας χειρουργήσει σε περίπου καμιά 15αριά μέρες. Δεν μπορούσε να μου πει σίγουρα γιατί ήταν εκτός γραφείου και μου ζήτησε να τα ξαναπούμε τηλεφωνικά ή στο τέλος αυτής της εβδομάδας ή την ερχόμενη!

Αυτό που ξέρω τώρα, είναι πως πρέπει να έχω έτοιμο τον σάκο με τα πράγματα μου για το νοσοκομείο ώστε να είμαι σε ετοιμότητα!

Βαθιά μέσα η ψυχή μου γελάει και χαίρεται που βρίσκομαι σε καλό δρόμο, που επιτέλους θα φύγουν από πάνω οι δεκάδες περίσσιων κιλών, αλλά το μυαλό επιμένει να παραμένω συγκρατημένη. Τόσα εμπόδια στην πορεία, δεν γίνεται να με αφήσει η τύχη χωρίς τρικλοποδιά αν θέλει!

3 σχόλια:

  1. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΑΡΣΙ ΜΟΥ! ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ! ΑΡΚΕΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ... ΤΟ 2015 ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένιωσα ένα μικρό άγχος με το που διάβασα την ημερομηνία λες και ήμουν εγώ στην θέση σου! Ουφ, επιτέλους....όλα καλά θα πάνε χωρίς τρικλοποδιές. Έχε τον σακο σου έτοιμο όπως λες και ....ντρινννν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κορίτσια σας ευχαριστώ για τα όμορφα ενθαρρυντικά σας λόγια! Περιμένω να έρθει η Παρασκευή ή από Δευτέρα να μάθω που τελικά βρίσκομαι! Να τελειώνει το θέμα να βρω την υγειά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Πες" ό,τι θες, αλλά φρόντισε να το "πεις" με τρόπο!