Φλαν με φθινοπωρινά μανιτάρια

Για 4 άτομα 
Προετοιμασία: 5 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 15 λεπτά

600 γρ. μανιτάρια του δάσους
2 κγ λάδι
2 κρεμμύδια
2 αυγά
4 κγ κορν φλάουρ
5 ΚΣ κρεμ φρες υδαρή 8%
Μαϊντανός
Αλάτι και πιπέρι

Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς (θέση 6).
Καθαρίστε τα μανιτάρια.
Σε μια κατσαρόλα, ρίχνετε το λάδι και τηγανίζετε τα κρεμμύδια, και στη συνέχεια τα μανιτάρια σε μεγάλη θερμοκρασία. Αλατοπιπερώστε.
Μαγειρέψτε μέχρι να πιουν τα μανιτάρια το νερό.
Εν τω μεταξύ, χτυπήστε τα αυγά σε ένα μπολ, προσθέστε το κορν φλάουρ, την κρέμα, αλάτι,  πιπέρι και το ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Ρίξτε τα μανιτάρια σε ένα ταψί έτσι ώστε να καλύπτουν το κάτω μέρος. Ρίξτε από πάνω το μείγμα των αυγών και ψήστε για 10 λεπτά. Σερβίρετε αμέσως.
1 μέρος = 2,5 ΠΟΝΤΟΙ.

Από τη σελίδα 14 έως τη σελίδα 22, θα βρείτε μικτά γεύματα με εποχιακά τρόφιμα. Μερικά παραδείγματα πρωινών και σνακ καθώς και προτάσεις για γεύματα 7 ημερών που έχουν 6 και 7 ΠΟΝΤΟΥΣ για χρήση σύμφωνα με τις επιθυμίες σας και για να μοιραστείτε με την οικογένειά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΟΜΟΝΗ!