Δαγκώστε ένα μήλο!



Η υψηλή περιεκτικότητά του σε ίνες το καθιστά έναν καλό συντονιστή της όρεξης και φέρνει έναν"μακρόχρονο" κορεσμό! Οι ίνες είναι μια ευνοϊκή δράση στην εντερική διαμετακόμιση και συμβάλλουν στη μείωση της χοληστερόλης.

ΜΗΛΟ ΜΕ ΒΑΝΙΛΙΑ ... 0 ΠΟΝΤΟΙ
Ξεφλουδίστε και κόψτε 1 μήλο ... 0
σε λωρίδες σε ένα φλιτζάνι.
Προσθέστε 1 κγ γλυκαντικό και 1 κγ υγρή βανίλια (χωρίς ζάχαρη).
Ψήνετε για 3 λεπτά σε φούρνο μικροκυμάτων ή για 10 λεπτά στο φούρνο.
Βγάλτε από το φούρνο και καλύψτε με 1 κγ φρέσκια κρέμα γάλακτος 15% (ή 2 cc των 8%) ... 0
Αφήστε να κρυώσει.
_______________________________________________

ΜΗΛΟ ΦΛΑΜΠΕ ΜΕ ΚΑΝΕΛΛΑ ... 1,5 ΠΟΝΤΟΙ
Ξεφλουδίστε ένα κόκκινο μήλο. Κόψτε το στα 6 ... 0
Λιώστε 1 κγ μαργαρίνη σε ένα τηγάνι ... 1
και περάστε τα μήλα μέχρι να πάρουν καστανό χρώμα από κάθε πλευρά.
Ψήστε 15 λεπτά. Ραντίστε με 1 ΚΣ καλβαντός και ψήστε (φλαμπέ)... 0
Τοποθετήστε τα κομμάτια μήλου σε ένα πιάτο. Πασπαλίστε με κανέλα και γλυκαντικό, περιχύστε με 1 ΚΣ γρ. κρέμα γάλακτος 15% ... 0,5
και δοκιμάστε αμέσως.

Σε επόμενη σελίδα, θα βρείτε προτάσεις για γεύματα και συνταγές για να απολαύσετε τη διατροφή σας χωρίς απογοήτευση. Καλή όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΟΜΟΝΗ!