Πράσινη και κόκκινη σπαγγετίνη

ΠΟΝΤΟΙ: 7

Μαγειρέψτε 125 γρ. σπαγγετίνη για 5' σε αλατισμένο νερό ... 4
προσθέστε 250 γρ. σπανάκι φρέσκο και ζεματίστε για 2' ... 0
Εν τω μεταξύ ζεστάνετε σ' ένα τηγανάκι 1 κγ λάδι ... 1
και σοτάρετε 1 -2 σκελίδες σκόρδου και 100 γρ. τοματίνια κομμένα στη μέση ... 0
προσθέστε 120 γρ. γαρίδες αποφλοιωμένες ... 2
Στραγγίστε τα ζυμαρικά και το σπανάκι και ρίξτε τα στο τηγανάκι. Ανακατέψτε και σερβίρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΟΜΟΝΗ!