Για 2 άτομα
ΠΟΝΤΟΙ όλης της συνταγής: 6
ΠΟΝΤΟΙ ανά μερίδα: 3
Μαγειρέψτε 70 γρ. κοχύλια σε αλατισμένο νερό.
Κόψτε ένα μικρό πεπόνι στα 2 κι αφαιρέστε τα κουκούτσια και την φλούδα και κάντε κελύφη με ένα κουτάλι.
Κόψτε 1 φέτα ωμό ζαμπόν (40 γρ.) σε λωρίδες. Στραγγίστε τα ζυμαρικά και βάλτε τα σε μπωλ ανακατεύοντας τα με το πεπόνι και το ζαμπόν. Προσθέστε 1 ΚΣ χυμό λεμονιού και πιπέρι. Βάλτε στο ψυγείο να σταθεί η σαλάτα πριν τη σερβίρετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΟΜΟΝΗ!