Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

FlexiPoints Φεβρουαρίου

Καλή χρονιά φίλοι μου, με υγεία, χαρά, ευημερία, ειρήνη, εργασία και πολλά λεφτά! Θεωρώ πως οι ευχές καλά κρατούν αν σκεφτούμε πως κάποιες πρωτοχρονιάτικες πίτες κόβονται μέσα σε 2-3 μήνες! Μπαίνει ας πούμε Μάρτης και λένε "καλή χρονιά"!!! Τέλος πάντων... στα δικά μας.

Η νεώτερη σελίδα που αφορά στον μήνα Φεβρουάριο είναι πλέον έτοιμη. Θα την βρείτε εδώ.  Και πάλι υπάρχουν ενδιαφέρουσες συμβουλές, ιδέες και προτάσεις που αφορούν την διατροφή FlexiPoints. Γεύματα που μπορείτε να ετοιμάσετε με τροφές της εποχής και κυρίως να προετοιμάσετε το πεδίο για τις επόμενες γιορτές που έρχονται. Του αγίου βαλεντίνου για παράδειγμα που είναι στα μέσα του μήνα και του καρναβαλιού που ακολουθεί απ' τις αρχές Μαρτίου.
Αν δείτε όμως οποιαδήποτε αναφορά στο καρναβάλι, οποιαδήποτε ανάρτηση θα προστεθεί στη σελίδα του Μαρτίου, γιατί τότε είναι οι δικές μας απόκριες. 

Κατ' άλλα, είχα την πρόθεση να κάνω ένα ξεχωριστό blog για το FlexiPoints, αλλά κάπου "σκάλωσε" το πράγμα, γιατί δεν έλεγε να τρέξει το html σε κάποια απ' τις επιλογές. Προσπαθούσα να το διορθώσω αλλά δεν τα κατάφερνα, ίσως το blogger να ήταν σε φάση αναβάθμισης. Για την ώρα δεν κάνω κάτι, η σελίδα του FlexiPoints παραμένει ως έχει και θα ενημερώνεται με ότι νεώτερο έχω.
Αυτά τα ολίγα... να είστε όλοι-όλες καλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΟΜΟΝΗ!

Show Emoticons