100 γρ. φασόλια ξερά (6)
1 ΚΣ λάδι (3)
1 κύβο λαχανικών μάτζι (0)
1 πιπεριά, σε φέτες (0)
2 τομάτες ώριμες, τριμμένες (0)
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο ή τριμμένο (0)
Αλάτι - πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφού έχω βάλει τα φασόλια από βραδύς στο νερό να φουσκώσουν, τα ξεπλένω καλά και τα νεροβράζω να μαλακώσουν. Τα σουρώνω και τα ξαναρίχνω στη κατσαρόλα μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά, προσθέτοντας νερό και βάζω να βράσει το φαγητό.
Το πόσο πηχτή τη θέλει κάποιος την φασολάδα αυτό είναι θέμα δικό του! Καλή όρεξη!
Μερίδες: 2
ΠΟΝΤΟΙ όλου του φαγητού: 9
ΠΟΝΤΟΙ ανά μερίδα: 4,5
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΟΜΟΝΗ!