Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Η δίαιτα της ...τάδε,

της Ελένης Μενεγάκη, της Σταματίνας Τσιμτσιλή και της κάθε εγχώριας τηλεπερσόνας, των διασημοτήτων του εξωτερικού και γενικά η δίαιτα της οποιαδήποτε ξερακιανής που την βάζουν διάφορες κουτσομπολίστικες ιστοσελίδες για να κερδίζουν σε επισκεψιμότητα. 
Θέλω να πιστεύω πως ο οποιοδήποτε δημοφιλής ή διάσημος άνθρωπος, δεν θα καθόταν να δημοσιεύει την οποιαδήποτε δίαιτα κάνει. Δεν έχει χρόνο άλλωστε να το κάνει αυτό. Το πιθανότερο είναι να ακολουθεί ένα πλάνο δικό του και να ξεπατώνεται στη γυμναστική. Οι ιστοσελίδες όμως που δεν είναι σε δίαιτα, για να διατηρήσουν τον όγκο των επισκέψεων βάζουν ονόματα γνωστά και μια δίαιτα από δίπλα για το θεαθήναι! 
Λοιπόν, όλο αυτό είναι πολύ κουραστικό! Λες και δεν γνωρίζει ο καθένας μας τι πρέπει να κάνει για να χάσει τα περιττά του κιλά, περιμένει να βάλει την δίαιτά της η Τζένιφερ (Λόπεζ ή Άνιστον δεν έχει σημασία) για να σταματήσει ο στόμας μας να τρώει!
Φερμουάρ θέλει το ρημάδι και άντε κάναν ψυχολόγο για να βγάλουμε τα σώψυχα και βρούμε την ηρεμία μας και επιτέλους πάρουμε διαζύγιο απ' το ψυγείο!

Αηδία έχει καταντήσει όπου βρίσκω καμιά συνταγή να βλέπω στις δημοφιλείς αναρτήσεις, την δίαιτα της τάδε! 

Και κάτι για να ευθυμήσουμε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΟΜΟΝΗ!

Show Emoticons