Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Ταραμάς κόκκινος = σογιάλευρο!

Πετάχτηκα πριν λίγη ώρα απέναντι στο σούπερ μάρκετ για να ζητήσω απ' τον υπάλληλο που είναι στα τυριά μερικά απ' τα κουβαδάκια που πάνε για πέταμα. Μου έδωσε ένα μεγάλο από γιαούρτι κι ένα από ταραμά κόκκινο. 
Διάβασα την ετικέτα που είχε το κουβαδάκι του ταραμά και διαπίστωσα τελικά πως όντως αυτό το σκεύασμα που πουλάνε για ταραμά δεν είναι πλέον το καθεαυτό προϊόν και γι' αυτό το αγοράζουμε και φθηνότερο. Στα 100 γρ. προϊόντος λοιπόν, τα 10 είναι αυγά βακαλάου, το υπόλοιπο για να πάρει την υφή είναι ΣΟΓΙΑΛΕΥΡΟ κι αλάτι! Τώρα καλό ή κακό το συγκεκριμένο προϊόν δεν μπορώ να ξέρω, αλλά θα ήθελα να είναι ο γνωστός κλασικός ταραμάς ο κόκκινος που αγοράζαμε πριν κάτι χρόνια με αντίστοιχη νοστιμιά του άσπρου!
Δεν συμφέρει να αγοράζουμε άσπρο ταραμά και να τον μοσχοπληρώνουμε σε τιμή χαβιαριού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Πες" ό,τι θες, αλλά φρόντισε να το "πεις" με τρόπο!

Show Emoticons