Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Τι είχαμε τι χάσαμε... πάω flexpoints!

Κι ανεβαίνω στη ζυγαριά σήμερα το πρωί και βλέπω πως άγγιξα τα 73,1! Δεν μου αρέσει και δεν θα επιτρέψω να ανέβω παραπάνω! Απαράδεκτο αυτό για μένα... Λόγω των οικονομικών στο σπίτι, άφησα το weight down και το 'ριξα στο σορολόπ! Το τι πτι-μπερ τρώω δεν λέγεται! Πως να μην ανέβω κι άλλο κιλό... Εσείς που διαβάζετε για τα χειρουργεία παχυσαρκίας ρίξτε μια ματιά και σε ότι γράφω για να ξέρετε πως η λύση στο πρόβλημα μας είναι στο μυαλό μας... Δεν επαναπαυόμαστε. ΤΕΛΟΣ. Ναι δεν παύω να νιώθω νοσηρά παχύσαρκη. Η νόσος είναι κολλημένη στο μυαλό κι εκεί που λέει να φύγει, επανέρχεται! Επαναπαύεσαι που έχεις φυσιολογικό σώμα και νομίζεις πως λόγω του χειρουργείου μπορείς να φας τον αγλέουρα! Αμ, δεν είναι έτσι... Το σημειώνω για μένα για να το διαβάζω πότε-πότε και να ξυπνάω απ' το λήθαργο!
Πάντως τα οικονομικά είναι ένα χάλι μαύρο... Μαζεύαμε ευρώ το ευρώ για να πληρώσουμε τα τέλη κυκλοφορίας (240... για 1400άρι όχημα του 2000 μοντέλο, που κάτι παίζει με τα κυβικά του και μας το πιάνουν για παραπάνω κατηγορία...). Το όχημα το χρειαζόμαστε για μετακινήσεις που δεν μπορούν να γίνουν διαφορετικά! Τέλος πάντων... Τα πληρώσαμε, βάλαμε και λίγο πετρέλαιο να ζεσταθεί το κόκκαλο μας και από φαγητό αρκούμαστε σε ότι επιτρέπουν τα οικονομικά και μόνο! Εννοείτε πως υπάρχουν και οι λοιποί λογαριασμοί: φως-νερό-τηλέφωνο.
Έτσι λοιπόν αποφάσισα να βάλω μπροστά το flexpoints, για να κρατάω μια ισορροπία σε ότι τρώω. Δεν γίνεται να πάρω κι άλλο κιλό. Το πρόγραμμα διατροφής των γουέϊτ γουότσερς που φιλοξενώ σε σχετική σελίδα (επάνω στη μπάρα των περιεχομένων), είναι το αυθεντικό flexpoints... όπως Αμερική! Κι επειδή αρκετά το έψαξα και δεν μου αρέσουν οι αλλαγές που γίνονται από χώρα σε χώρα όσον αφορά το πρόγραμμα των πόντων, αποφάσισα πως είναι πιο συνετό να βαδίσω με το αυθεντικό. Έχει πολλά και διάφορα καλά κι έξτρα πόντους αν θες να φας παραπάνω και συμβουλές ώστε να απολαμβάνεις όποιο φαγητό θες, αλλά να σηκώνεις και τον κώλο σου για κάνα μισάωρο περπάτημα, να κάνει καύσεις το σώμα και να αφομοιώσει ότι τρως αντί να κάθεται και να γίνεται λίπος! Εν καιρώ θα αναρτώ αυτά τα τεχνάσματα κι αν ο χρόνος μου το επιτρέψει γιατί βρίσκομαι σε μια φάση που για κάποιες μέρες δεν ξέρω τι αλλαγές θα μου έρθουν στη ζωή μου. Για καλό βέβαια, αρκεί να έρθουν! 
Αυτά για την ώρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΟΜΟΝΗ!

Show Emoticons