Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Τηγανίτες με σάλτσα μήλου

Υλικά
1/2 φλ. σάλτσα μήλου, χωρίς προσθήκη ζάχαρης
1 φέτα (30 γρ.) ψωμί ολικής άλεσης, σε ψίχουλα
1/3 φλ. κότατζ τσηζ
2 κγ γλυκαντικό
1 πρέζα κανέλλα

Εκτέλεση
Βάζουμε στο μπλέντερ τα ψίχουλα, το τυρί, το γλυκαντικό και 2 ΚΣ σάλτσα μήλου. Χτυπάμε μέχρι να γίνει ένα λείο μείγμα. Ρίχνουμε κουταλιές σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Ψήνουμε να πάρουν χρώμα οι τηγανίτες και στις 2 πλευρές. Σερβίρουμε τοποθετώντας την υπόλοιπη σάλτσα μήλου πάνω απ'τις τηγανίτες. Βγαίνει 1 μερίδα πρωινού γεύματος.

Ισοδύναμα
1 μερίδα Φρούτο
1 μερίδα Ψωμί
1/3 φλ. Μαλακό Τυρί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΟΜΟΝΗ!

Show Emoticons