Υλικά
3 γιαούρτια στραγγιστά (με λίγα λιπαρά)
1/2 κιλό μυζήθρα (ανθότυρο)
250 γρ. φρυγανιά τριμμένη
6 αυγά
1 φλ. τσαγιού αλεύρι
Μέθοδος
Ανακατέψτε τα γιαούρτια, τη μυζήθρα κομμένη σε κομμάτια, τα αυγά και το αλεύρι. Βουτυρώστε και πασπαλείστε με φρυγανιά μια μακρόστενη φόρμα (ή ταψάκι). Αδειάστε το μείγμα. Πασπαλίστε την επιφάνεια με άφθονη φρυγανιά για να σχηματιστεί κρούστα. Ψήστε για 1 ώρα περίπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΟΜΟΝΗ!