Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Νέα ραντεβού!

Καλή εβδομάδα!
Ένα πράγμα που με εκνευρίζει είναι ότι ενώ μπαίνεις στην ιστοσελίδα νοσοκομείου βλέπεις ποιές ειδικότητες γιατρών πλαισιώνουν τα εξωτερικά του ιατρεία, όταν τηλεφωνείς να κλείσεις ραντεβού για κάποιο συγκεκριμένο σου λένε ότι δεν υπάρχει! Δεν είναι γελοίο; Τηλεφώνησα στο νοσοκομείο και μίλησα τελικά με την γραμματεία των εξωτερικών ιατρείων και ρωτάω αν υπάρχει γαστρεντερολογικό ιατρείο στα εξωτερικά, η απάντηση ήταν θετική. Λέω πως απ'το 1535 που προσπαθώ να κλείσω ραντεβού δεν υπήρχε ώστε να το κλείσω, "θα πείτε για το ιατρείο ενδοσκοπήσεων". Εμ, καλή μου που να ξέρει ο άλλος; Τέλος πάντων η ιστοσελίδα του νοσοκομείου μας έχει πληροφορίες εντελώς γενικές και λιγότερο επεξηγηματικές.
Τέλος πάντων, πάμε στα νεώτερα: μεθαύριο Τετάρτη κατεβαίνω πάλι στον Ευαγγελισμό. Βγήκαν τα αποτελέσματα ύπνου, οπότε θα τα παραλάβω από εκεί και θα ενημερωθώ από την γιατρό για το τι δείχνουν. 
Είπα πως  αφού Τετάρτη θα κατέβω Αθήνα, μήπως μπορούσα να δω και τον χειρουργό ώστε να είναι ένα το ταξίδι. Κλείνω ραντεβού στο 1535 και είναι για την ερχόμενη Δευτέρα πρωί-πρωί στις 8:30 (άντε να πω... 11:30 όπως είχε γίνει στο πρώτο ραντεβού με τον χειρουργό). Τηλεφωνώ στον Ευαγγελισμό και μιλάω με την νοσοκόμα του ιατρείου νοσογόνου παχυσαρκίας και της είπα πως αφού κατεβαίνω για να πάρω τα αποτελέσματα ύπνου μήπως μπορούσα να δω τον χειρουργό έχοντας μαζί μου όλες τις εξετάσεις που μου ζήτησε. Με ρώτησε η νοσοκόμα αν είχα κλείσει ραντεβού. Της είπα ναι κι ότι είναι την Δευτέρα και είπα μήπως συνδυαζόταν έτσι ώστε να μην ξανακάνω ταξίδι για τον χειρουργό. Δεν γίνετε να αλλάξω ραντεβού. Ακόμη και με τηλεφωνήτρια που μίλησα στο 1535 στην "Τροποποίηση" κι από εκεί δεν γινόταν γιατί ήδη το πρόγραμμα των προγραμματισμένων ραντεβού αυτής της εβδομάδας είχαν φύγει για το ιατρείο. Έτσι θα κάνω διπλό ταξίδι! 

Ναι είμαι στο τέλος σχεδόν. Μένει η γαστροσκόπηση για το ΙΚΑ, αποστολή των εξετάσεων σε αυτό κι αναμονή έπειτα να περάσω από την επιτροπή του. Λέω τώρα εγώ!

1 σχόλιο:

  1. Παρακαλώ δείτε τα e-mail σας. Σας έχω αφήσει ένα μήνυμα από άλλο mail. Δείτε και στα spam. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δέσποινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΟΜΟΝΗ!