Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Παθολόγος στο ΙΚΑ, 0 εις το πηλίκον!

Τι είχα γράψει στην προ-προηγούμενη ανάρτησή μου; Ότι είχα για σήμερα ραντεβού με παθολόγο στο ΙΚΑ για να μου γράψει τις εξετάσεις; Χαχαχαχαχαχα!!!! Ευθυμήσαμε και σήμερα!!!!  
Όχι που ο "μπουμπούκος" θα άφηνε τίποτε στην θέση του όπως ήταν παλιά. Αμ, δε τελικά!
Δεν γράφουν πλέον εξετάσεις οι γιατροί στο ΙΚΑ. Κάνουν μόνο διαγνώσεις και γράφουν μόνο φάρμακα. Διαφορετικά πέφτουν πρόστιμα.
Το ότι μπαίνεις μέσα στο ιατρείο και φαίνεται σαν τεκές, αυτό να το προσπεράσω; Γιατί οι περισσότεροι γιατροί στο ΙΚΑ μετατρέπουν τα ιατρεία που φιλοξενούνται, καπνιστήρια; Κάποιος να τους ελέγξει έτσι ξαφνικά δεν γίνεται; Εμ, πληρώθηκε από την δική μου άπραγη επίσκεψη το ποσοστό του ο γιατρός, εμ το'χει και καπνιστήριο ο θεριακλής; 
Του εξήγησα τι ήθελα τις εξετάσεις και μου είπε ο αθεόφοβος να μου τις γράψει ο γιατρός που μου τις είπε. Του έδειξα το χαρτί και του εξήγησα πως ο συγκεκριμένος χειρουργός περιμένει απλά τις εξετάσεις όλες που χρειάζονται για το χειρουργείο. Μου είπε πως παλιά έγραφαν εξετάσεις, τώρα με τα νέα δεδομένα δεν μπορεί να κάνει τίποτε. Μου πρότεινε να πάω στο νοσοκομείο.
Άλλοι γελοίοι κι εκεί. Πάω στο γραφείο πολίτη για πληροφορίες και ενώ εξήγησα, μου είπε να πάω στα έκτακτα στο παθολογικό. Πήγα. Μπήκα μέσα. Κοιτάζει το χαρτί με τις εξετάσεις ένας παθολόγος (ο Θεός να τον κάνει) και μου λέει ότι γίνονται στο μικροβιολογικό και να κλείσω ραντεβού εκεί.
Εγώ περίμενα να μου πει κλείσε ραντεβού στο τακτικό παθολογικό να σου γράψουν τις εξετάσεις ή πήγαινε στα γραφεία των γιατρών στην παθολογική κλινική να στις γράψουν κι έπειτα κλείνεις ραντεβού στο μικροβιολογικό. Δηλαδή πια, το σύστημα έχει γίνει πιο χολεριασμένο παντελώς, που χολέρα να κολλήσει ο "μπουμπούκος" και να το βρει απ' τα παιδιά του τα καλά που κάνει ο τρισκατάρατος.
Έκλεισα εγώ ένα άτυπο ραντεβού με το μικροβιολογικό για την Δευτέρα. Λες και θα γίνει τίποτε! Απ' την άλλη μου λέει και η μάνα μου να πάμε μαζί στον γιατρό της που είναι πνευμονολόγος για να γίνει τουλάχιστον από εκεί μιαν αρχή. 
Θα μεταθέσω το ραντεβού στο μικροβιολογικό, για να δω από πλευράς του πνευμονολόγου τι θα λάβω. 
Γαμώ το κωλοσύστημα υγείας. Το' χει φτιάξει έτσι ο τρισκατάρατος για να δουλεύει με καρτούλες υγείας. 
Άντε στο διάολο μαλάκα κι ακόμη παραπέρα.

2 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Σκοπός είναι για τα χαμηλά ή μηδαμινά βαλάντια, να δουλεύουν σωστά οι γιατροί στα νοσοκομεία και στο ΙΚΑ. Ιδιώτες γιατρούς βρίσκει ο καθένας άνετα σε όποιο μέρος της Ελλάδας. Παρακαλώ όχι διαφημίσεις αυτού του τύπου. Περισσότερη οικονομική ανάγκη έχω εγώ και το σπίτι μου, παρά η ιστοσελίδα που μας παραπέμπεται αγαπητέ Κώστα με τους γιατρούς της Θεσσαλονίκης. Ευχαριστώ.

      Διαγραφή

ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΟΜΟΝΗ!