Παρασκευή 3 Αυγούστου 2007

Έχασες ακόμη περισσότερο!

Χθες το απογευματάκι συναντηθήκαμε με μια φίλη η οποία έχει μετακομίσει με τον σύζυγο και τα παιδιά της σε άλλη πόλη. Ήρθαν για μερικές μέρες διακοπών στα μέρη μας, αλλά και να δουν συγγενείς και φίλους. Η παρέα συμπληρώθηκε και με το φιλικό ζευγάρι που συνήθως βγαίνουμε για κάναν καφέ και φαγητό και τα σχόλια τους με ενθάρυναν ακόμη περισσότερο να συνεχίσω την προσπάθεια μου!
"Μη μου πεις ότι ακόμη συνεχίζεις την προσπάθεια και δεν κουράστηκες" μου είπε η μία. Μα και βεβαίως συνεχίζω απάντησα. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Η αλήθεια είναι ότι τώρα με τις εκπτώσεις αγόρασα κάποια ρούχα που ήταν 1-2 νούμερα μικρότερα και τα είχα σαν στόχο να τα βάλω με το που θα χάσω κάτι παραπάνω. Ε! Λοιπόν τα έβαλα αυτή την φορά και όντως... με καμάρωνα στον καθρέπτη!
"Απ' την τελευταία φορά που είχαμε συναντηθεί, φαίνεται ότι έχεις χάσει πολύ βάρος" μου είπε κι η φίλη-επισκέπτρια. Κι η αλήθεια είναι ότι είχα να την δω περίπου 2 χρόνια και μιλούσαμε μόνο απ' το τηλέφωνο και φυσικά δεν είχα αναφέρει τίποτε.
Είναι όμορφο να το ακούς όταν δε, δεν λες τίποτε για το τι κάνεις με το στομάχι σου και ειδικά όταν για τον εαυτό σου έχεις θέσει έναν στόχο. Είναι αυτό που συνήθως λέω πια: κάνε την προσπάθεια να δεις που θα βαδίσεις, να δεις και τις αντοχές σου εν μέρει -γιατί κακά τα ψέματα αν δεν αντέχεις μια προσπάθεια σίγουρα τα παρατάς- κι όταν τα μάτια των άλλων διαπιστώνουν ότι κάτι έχει αλλάξει επάνω σου και στο λένε, βεβαιώνεσαι λοιπόν ότι αξίζει αυτό που κάνεις και συνεχίζεις!
Βασικά για μένα δεν είναι μια προσπάθεια που με ταλαιπωρεί! Ευτυχώς! Διαφορετικά θα τα είχα παρατήσει απ' τον πρώτο μήνα! Όμως μπήκα στον 3ο μήνα προσπάθειας κι αυτό λέει κάτι! Αύριο έχει ζύγισμα... Ελπίζω να'μαι κανά κιλάκι ακόμη κάτω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΟΜΟΝΗ!

Show Emoticons