Σάββατο 25 Αυγούστου 2007

Σάββατο 25-8-07

Δεν θα σημειώσω τίποτε για το σημερινό ζύγισμα. Γιατί πολύ απλά αυτό που θα βάλω θα'ναι εντελώς ψεύτικο, μιας κι ο οργανισμός μου κάνει κατακρατήσεις υγρών τώρα το τελευταίο 2ήμερο (λόγω αναμονής περιόδου).

5 σχόλια:

  1. Ντροπή! Μόνο ντροπή γι αυτό το ποστ που ανακάλυψα σήμερα! Γι αυτό μπλογκ της αναισθησίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ANemos είδες; Σαν δεν ντρέπομαι; Αλλά γιατί να ντρέπομαι; Για το ένα κιλό επιπλεόν που με δείχνει η ζυγαριά ενώ είναι πλασματικό λόγω των κατακρατήσεων; Να ντρέπομαι γιατί; Για την φύση μου; Που δεν καταλαβαίνω γιατί κάτι φυσιολογικό να 'ναι ντροπή; Εδώ υπάρχουν δημοσιεύματα λογιών λογιών που γράφουν τα ανέσχιντα και να ντραπώ για την περίοδο; Δεν νομίζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εννοείς επειδή ο κόσμος καίγεται κι εμείς το χαβά μας και τη δίαιτά μας; Η ζωή συνεχίζεται ΑΝΕΜΟΣ. Το πόσο λυπάται κάποιος για τα καθέκαστα δεν έχει να κάνει με το πόσο κράζει τον πόνο του στο Blog του, αλλά με το πώς νιώθει στην ψυχή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ίσως να εννοεί κι αυτό ο ΑΝΕΜΟΣ. Αλλά να ξεκαθαρίσω κάτι. Το συγκεκριμένο μπλοκ αποτελεί έναν τύπο ημερολογίου για μένα που καταγράφω μια προσπάθεια που κάνω. Δεν είναι ένα μπλοκ ποικίλων θεμάτων ώστε να έχω κάποιο σχόλιο για κάτι που μας θλίβει όλους μας. Την γνώμη μου, την οργή και τον θυμό μου γι'αυτό που συμβαίνει όλο το καλοκαίρι σχεδόν, τα εκφράζω στα μπλοκς που έχουν τέτοια θεματολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΟΜΟΝΗ!