Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

5η ημ. / 1η εβδ.

Μία απ' τις αγορές που έκανα σχετικά πρόσφατα κατέληξε στα σκουπίδια. Σκέφτηκα μιας και σήμερα είναι ημέρα που έχω και λίγο τυράκι στο μενού, να φτιάξω μακαρόνια με κιμά. Μακαρόνια όμως όχι τα κλασσικά αλλά σιρατάκι (shirataki). Επί της ουσίας είναι νουντλς γλυκομαννάνης. Έφτιαξα τον κιμά λοιπόν χωρίς λάδι βεβαίως και ανοίγω το πακετάκι με τα βρασμένα μακαρόνια. Στις οδηγίες γράφει πως απλά τα σουρώνουμε, τα ξεπλένουμε και τα στραγγίζουμε πριν τα φάμε κι πως μπορούμε να τα ζεστάνουμε αν τα ρίξουμε σε κάποια σάλτσα που έχουμε ετοιμάσει και είναι ζεστή. Η μυρωδιά που βγήκε απ' το πακετάκι δεν με ενθουσίασε καθόλου. Σκέφτηκα πως η γεύση θα ήταν καλύτερη...
Χαχαχα! Αμ, πως! Τα έριξα μέσα στο κιμά, δοκίμασα μια πιρουνιά και την έφτυσα! Δεν ξέρω πως καταφέρνουν άλλοι και τρώνε τα σιρατάκι ζυμαρικά... Σαν να έχεις λαστιχάκια στο στόμα! 
Όσο λυπήθηκα τον κιμά που πήγε χαμένος μαζί με τα ζυμαρικά αυτά. 
Σήμερα λοιπόν το μεσημεριανό πήγε χαμένο κι έφαγα πρόχειρα για μεσημέρι.

ΠΡΩΙΝΟ
1/2 ντουκανομηλόπιτα
Καφές ελληνικός με ζαχαρίνη

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ
1 αυγό βραστό

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
1 φέτα ψωμί ολικής αλέσεως
40 γρ. τυρί κασέρι
2 καρότα με ξύδι

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ
1 μήλο
Ότι απέμεινε απ' την ντουκανο-μηλόπιτα
1 γιαούρτι αγελάδος 2%

Ευτυχώς γέμισε η κοιλιά... κι έφυγε η αίσθηση πείνας και κυρίως για γλυκό. 1 φρούτο που επιβάλει η ντουκάν 2 δεν μου φτάνει! Επίσης νιώθω πως δεν μπορώ τα ωμά λαχανικά σκέτα εντελώς χωρίς 1 κουταλάκι λάδι! Στην ανάγκη και λόγω πείνας της στιγμής κάπως πρέπει να καλύψω αυτή την αίσθηση και το ρίχνω στα καρότα που τα τρώω πολύ πιο ευχάριστα από το ωμό λάχανο!

ΒΡΑΔΥΝΟ
1 πολύ μεγάλο κομμάτι κέϊκ... σε επίσκεψη
2 γιαούρτια 2%

ΑΠΟΤΥΧΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΟΜΟΝΗ!

Show Emoticons