Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016

Μπανανόπιτα

Υλικά
30 γρ. δημητριακά με σταφίδες
30 γρ. νιφάδες βρώμης
1 μπανάνα μέτρια
1/2 κγ άρωμα βανίλιας
6 κγ γλυκαντικό
1 φέτα ψωμί άσπρο (τοστ)
1/3 φλ. γάλα άπαχο σε σκόνη

Εκτέλεση
Λιώνουμε τη μπανάνα. Στο μπλέντερ χτυπάμε το ψωμί να γίνει ψίχουλα. Σ' ένα μπωλ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Πλάθουμε 2 πιτάκια που να ζυγίζουν το ίδιο. Τα τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε για 15' στους 170 βαθμούς. Βγαίνουν 2 μερίδες πρωινού γεύματος.

Ισοδύναμα μερίδας:
1 μερίδα δημητριακά
1 μερίδα φρούτο
1/2 μερίδα ψωμί
1/2 μερίδα γάλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Πες" ό,τι θες, αλλά φρόντισε να το "πεις" με τρόπο!

Show Emoticons