Τρίτη, 5 Μαΐου 2015

Αχλάδια με σοκολάτα

Θερμίδες: 120 η μερίδα 


Υλικά
4 αχλάδια
1 ΚΣ χυμό λεμονιού
3 ασπράδια αυγών
2 ΚΣ υποκατάστατο ζάχαρης
30 γρ. κουβερτούρα λιωμένη

Εκτέλεση
Ξεφλουδίστε τα αχλάδια, πετάξτε την καρδιά τους, κόψτε τα σε κυβάκια και βάλτε τα στο μπλέντερ. Χτυπήστε τα μέχρι να πολτοποιηθούν. Αναμείξτε τον πολτό αχλαδιών με το χυμό λεμονιού. Χτυπήστε τα ασπράδια των αυγών μέχρι να στέκεται το μείγμα. Προσθέστε λίγο λίγο την ζάχαρη και τον πολτό αχλαδιών στα ασπράδια. Αναμείξτε με τη λιωμένη σοκολάτα, για να στεροποιηθεί λίγο η κρέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Πες" ό,τι θες, αλλά φρόντισε να το "πεις" με τρόπο!

Show Emoticons