Τρίτη, 7 Απριλίου 2015

Σαλάτα με φασόλια και πιπεριές

Μερίδες 4 


Υλικά
1 κονσέρβα (500 γρ.) μαύρα ή κόκκινα φασόλια στραγγισμένα
1 κοσνέρβα (500 γρ.) άσπρα φασόλια στραγγισμένα
1 φλιτζάνι φασολάκια (φρέσκα ή κατεψυγμένα) βρασμένα
4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1/4 φλ. χυμό λεμονιού
2 ΚΣ ελαιόλαδο
1 ΚΣ ζάχαρη
1/4 κγ πιπέρι
1/8 κγ αλάτι
Φύλλα μαρουλιού (προαιρετικά)

Ετοιμασία
Σε φαρδύ μπολ βάζετε τα φασόλια, τα φασολάκια, τα κρεμμυδάκια, τις πιπεριές κι ανακατεύετε καλά. Σε ένα μπολάκι βάζετε το λεμόνι, το λάδι, τη ζάχαρη, αλάτι και πιπέρι και χτυπάτε καλά με πιρούνι. Περιχύνετε τη σαλάτα. Σερβίρετε την κάθε μερίδα με 1-2 φύλλα μαρούλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Πες" ό,τι θες, αλλά φρόντισε να το "πεις" με τρόπο!

Show Emoticons