Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Σαλάτα με αβοκάντο

Θερμίδες: 320 η μερίδα 


Υλικά

50 γρ. αβοκάντο
100 γρ. πράσινη ανάμεικτη σαλάτα
Φύλλα ρόκας
1 κγ λάδι
30 γρ. τυρί ροκφόρ
30 γρ ψωμί ολικής αλέσεως
1 μήλο πράσινο
200 γρ χυμό αγγουράκι

Ετοιμασία
Κόψτε το ψωμί σε κυβάκια και ψήστε τα στο γκριλ. Λιώστε το ροκφόρ με ένα πιρούνι, προσθέστε 2 κγ νερό χλιαρό, 1/2 κγ λιωμένο πράσινο πιπέρι σε κόκκους (θα το βρείτε στα μεγάλα σούπερ μάρκετ) ή 1/4 κγ λευκό πιπέρι. Ψιλοκόψτε 2-3 φύλλα ρόκα, προσθέστε τη στο μείγμα του ροκφόρ, περιχύστε με το λάδι και ανακατέψτε το μείγμα μέχρι να γίνει ομοιογενές.
Καθαρίστε τη σαλάτα και το αβοκάντο, ψιλοκόψτε τα, βάλτε τα σ' ένα μπολ και προσθέστε τη σάλτσα ροκφόρ και το ψημένο ψωμί.
Ανακατέψτε και σερβίρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΟΜΟΝΗ!

Show Emoticons