Κυριακή, 8 Μαρτίου 2015

Πολύχρωμη σαλάτα

Μερίδες: 4

Υλικά
2 μέτριες πατάτες
4 παντζάρια με τα  φύλλα
1 αγγουράκι τουρσί
Φύλλα σέλινο
Φύλλα μαρούλι (τα τρυφερά)
1 κγ κάπαρη
3 κουτ. λάδι
1 κουτ. ξύδι
Αλάτι-πιπέρι
1/2 κγ μουστάρδα
1/2 κγ πάπρικα

Μέθοδος
Σ'ένα μπολα ανακατεύουμε το λάδι, το ξύδι, αλάτι, πιπέρι, τη μουστάρδα και την πάπρικα. Καθαρίζουμε και βράζουμε ξεχωριστά τις πατάτες και τα παντζάρια. Τα κόβουμε και τα προσθέτουμε στην ήδη έτοιμη σάλτσα. Προσθέτουμε ψιλοκομμένα το αγγουράκι, το σέλινο, το μαρούλι και την κάπαρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Πες" ό,τι θες, αλλά φρόντισε να το "πεις" με τρόπο!

Show Emoticons