Μερίδες: 2
Υλικά
1/2 φλ. ρεβίθια
1 κρεμμύδι
Φασκόμηλο
Κόλιαντο ή μαϊντανό
3 ΚΣ λάδι
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
Σπανάκι (πλυμένο, καθαρισμένο και κομμένο)
Πιπεριά τσίλι (προαιρετικά)
Αλάτι-πιπέρι
Μέθοδος
Υλικά
1/2 φλ. ρεβίθια
1 κρεμμύδι
Φασκόμηλο
Κόλιαντο ή μαϊντανό
3 ΚΣ λάδι
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
Σπανάκι (πλυμένο, καθαρισμένο και κομμένο)
Πιπεριά τσίλι (προαιρετικά)
Αλάτι-πιπέρι
Μέθοδος
Βράζουμε ξεχωριστά τα ρεβίθια (κατά τον παραδοσιακό τρόπο) με μπόλικο κρεμμύδι, αλάτι, λίγο φασκόμηλο και κόλιαντρο. Τσιγαρίζουμε στο λάδι το σκόρδο και το σπανάκι. Προσθέτουμε μισό φλιτζάνι καυτό νερό, σκεπάζουμε και βράζουμε σε σιγανή φωτιά για δέκα λεπτά. Ρίχνουμε τα ρεβίθια στραγγισμένα, λίγο πιπέρι (κι αν θέλουμε ελάχιστο τσίλι) και βράζουμε για άλλα πέντε λεπτά. Σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΟΜΟΝΗ!