Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Ανοιξιάτικη σάλτσα

Μερίδες: 4


Υλικά
2 κουτ. λάδι
1/2 πιπεριά ψιλοκομμένη
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
1 τομάτα κομμένη σε φέτες
Αλάτι πιπέρι

Μέθοδος
Τσιγαρίζουμε στο λάδι την πιπεριά, το κρεμμύδι και το σκόρδο. Όταν ροδίσουν προσθέτουμε την τομάτα, αλατοπιπερώνουμε κι αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να γίνει η σάλτσα (περίπου 10 λεπτά).

* Η σάλτσα είναι κατάλληλη γαρνιτούρα για μακαρόνια, ρύζι, πατάτες, μελιτζάνες στο φούρνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΟΜΟΝΗ!

Show Emoticons