Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Αλεσμένα.. καρφουρ..

Το 10ήμερο των υγρών πέρασε, από σήμερα αρχίζω τις αλεσμένες τροφές. Φυσικά δεν επιτρέπονται όλα. Υπάρχει περιορισμός στις τροφές που πρέπει να δέχεται το στομάχι μου για να περάσει μετά από 20 μέρες στο επόμενο στάδιο διατροφής που η ποικιλία κάπως μεγαλώνει.
Πήγα σήμερα έκανα την απαραίτητη αιματολογική εξέταση για την μετεγχειρητική μου πορεία και στην επιστροφή μπήκα στο καρφουρ-μαρινόπουλος να ψωνίσω. Ήθελα να πάρω κότατζ τυρί, αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε κάτι φθηνό ή έστω της δικής του επωνυμίας, αποφάσισα να αγοράσω ανθότυρο μιας και είναι μαλακό τυρί ελαφρύ και λιώνει με το πιρούνι. Πάω στα τυριά και ζητάω απ'τον υπάλληλο ανθότυρο. 2 ήταν οι υπάλληλοι ο ένας μάλλον καινούριος γιατί δεν γνώριζε τους κωδικούς των προϊόντων στα τυριά. 
Η μία -η έμπειρη- φεύγει ή για να κάνει διάλειμμα ή να πάει στην αποθήκη ή δεν ξέρω τι... Με ρωτάει ο υπάλληλος τι θέλω και ζητάω ανθότυρο. Δεν υπήρχε κάτι ανοιχτό. Λέει ο άπειρος στην έμπειρη λίγο πριν εξαφανιστεί "ποιος είναι ο κωδικός για το ανθότυρο;", ψαχνόταν εκείνη για να τον θυμηθεί και του λέει "δώσε αυτό το κρητικό που είναι κομμένο" και του λέει τον κωδικό.. Εκεί πετάχτηκα "συγγνώμη, όχι "δώσε αυτό" ζήτησα ανθότυρο και να είναι κάτι οικονομικό". Ξαφνικά θυμήθηκε τον κωδικό του προϊόντος η έμπειρη και εξαφανίστηκε.

Μου λέει την τιμή ο άπειρος και τον ρωτάω αν το κρητικό είναι φθηνότερο "όχι είναι πολύ πιο ακριβό".  
Να το πω "τεμπελιά" λόγω βιασύνης κι αποφυγής εξυπηρέτησης του πελάτη απ'την τάχα μου έμπειρη υπάλληλο; Ή να το πω πως υπάρχει κάποιου είδους πολιτικής του σούπερ μάρκετ, ώστε να διώχνει με τρόπο προϊόντα που φεύγουν δύσκολα; 

Κι επειδή οι τιμές στα τυριά-αλλαντικά του καρφουρ-μαρινόπουλος είναι τα πιο ακριβά λες και είναι εκλεπτυσμένα προϊόντα κι επειδή υπάρχουν άααααπειρα παράπονα γι'αυτό τον λόγο, θα πρέπει κι εμείς ως πελάτες να είμαστε σταθεροί σε αυτά που θέλουμε και να μην αφήνουμε να μας πλασάρουν εναλλακτικά προϊόντα-υπολείμματα. Αν δεν έχει αυτό ακριβώς που θέλουμε, πάμε αλλού να το βρούμε! 
Κι απ'την μύγα ξύγκι βγάζει το συγκεκριμένο σούπερ-μάρκετ! Άστα διάλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΟΜΟΝΗ!

Show Emoticons