Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Δίαιτες

Το πιο αγαπημένο και αναγνώσιμο κομμάτι του blog ήταν η κατηγορία "Δίαιτες".
Οι περισσότερες που αναρτούσα ήταν μέσα από διάφορα ένθετα ή αποκόμματα από περιοδικά ή εφημερίδες, που έχω στην διάθεση μου. Καμιά φορά αν έβρισκα κάποια δίαιτα στο διαδίκτυο την οποία έβρισκα ενδιαφέρουσα την αναρτούσα πάντα με την πηγή της στο τέλος της ανάρτησης, γιατί καμιά φορά υπήρχαν απορίες τις οποίες δεν μπορούσα να απαντήσω, αλλά κυρίως γιατί σέβομαι τον διαχειριστή της σελίδας που την ανάρτησε για τους δικούς του αναγνώστες.

Η κατηγορία επιστρέφει, λοιπόν!

Να τονίσω πως γενικά στην διατροφή μας πρέπει να κυριαρχεί το "παν μέτρον άριστον", γιατί όποια δίαιτα κι αν ακολουθήσει κανείς, το σίγουρο είναι πως κάποια στιγμή θα κουραστεί κι η επιστροφή σε αυτή θα είναι λίγο δύσκολη. 


ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ
  • Δίαιτες -στο παρόν blog- που αφορούν στην βελτίωση ασθενειών, δεν σημαίνει πως είναι και οι κατάλληλες για τον κάθε ασθενή, που τυχόν είδε την σχετική ανάρτηση. Ο θεράπων ιατρός, είναι ο αρμόδιος, που θα μας καθοδηγήσει στο τι είναι σωστό για τον οργανισμό μας.
  • Εκεί έξω επίσης, υπάρχουν διαιτολόγοι, οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν και να σας δώσουν προγράμματα διατροφής που ταιριάζουν στις συνήθειες και τρόπο ζωής σας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΟΜΟΝΗ!

Show Emoticons