Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Βγήκε η απόφαση για το χειρουργείο παχυσαρκίας!

Αυτό είναι το νέο της ημέρας! Μόνο που δεν γνωρίζω αν είναι εγκριτική ή όχι.

Με ένα τηλεφώνημα στο ΚΕΣΥ έμαθα τα νέα. Η απόφαση έχει βγει και έχει σταλεί εγγράφως απ'τις 18 Νοεμβρίου στο ΙΚΑ! 
Βέβαια στο ΚΕΣΥ μου είπαν πως οι αποφάσεις αποστέλλονται ταχυδρομικά και ίσως η καθυστέρηση να οφείλεται απ'το ταχυδρομείο, αφού δεν έχω ειδοποιηθεί! Ε,στάσου τώρα! Επειδή γίνεται το μπάχαλο στο ΙΚΑ δεν θα ρίξουμε το φταίξιμο στο μπάχαλο του ταχυδρομείου. Εγώ ξέρω πως τα υπηρεσιακά έγγραφα φτάνουν στην ώρα τους. Το θέμα είναι η υπηρεσία που τα παραλαμβάνει, αν τα κοιτάζει καθόλου κι αν κάνει αυτά που πρέπει όπως πρέπει.
Εγώ υποψιάζομαι πως ο φάκελός μου έχει "παραπέσει"! Δεν είναι δυνατόν να έχουν παραλάβει απ'το ΚΕΣΥ όπως μου είπαν στο τηλέφωνο την περασμένη εβδομάδα και να μην έχουν την απόφαση για μένα.
Μια άλλη κοπέλα σε φόρουμ που είμαι μέλος κι αυτής η απόφαση έφυγε 18 Νοεμβρίου, πήγε και έκανε φασαρία στον φορέα που την παρέλαβε και τελικά της έδωσαν την απόφαση. Δικαιολογία για το υπηρεσιακό μπάχαλο δεν χωράει για τέτοιες περιπτώσεις που αφορούν την υγεία. Θα τους κάνουμε εμείς μπάχαλο!

Εγώ σήμερα θα συνεχίσω να τηλεφωνώ στο ΙΚΑ. Μπορεί να έχει απεργία, αλλά δεν νομίζω πως όλοι απεργούν (δύσκολες εποχές για να χάσει το μερομίσθιο)! Και τέλος...
Αύριο θα περάσω απ'το ΙΚΑ. Αν και το τμήμα Παροχών δεν εξυπηρετεί κόσμο, εγώ θα δω πως θα βγάλω την άκρη. Ελπίζω!

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο Μαράκι!!! Θα δεις, όλα θα πάνε καλά!! Θετική θα ειναι η απάντηση! Είσαι στην τελική ευθεία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΟΜΟΝΗ!