Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Όχι άλλο κάρβουνο!

Δεν μπορώ να βλέπω την βλακεία να επιμένει τηλεοπτικά ώστε να πείσει την καθεμία (ή τον καθένα) ότι για να δεις το ιδανικό σώμα πρέπει να χαπακωθείς.
Διαφημίσεις made in Hellas.
Στην αρχή βρήκαν 6-7 γυναίκες οι οποίες δήθεν έχασαν κιλά με κάποιο σκεύασμα και καλά φυσικό. Η διαφορά ούτε που φαίνεται μεγάλη και είναι όση δημιουργεί ένας ολόσωμος κορσές. Και τώρα για να μας πείσουν περισσότερο χρημάτισαν την γνωστή γλιστριδολόγο (πως αλλιώς να την χαρακτηρίσω που γλώσσα δεν βάζει μέσα; ) Κατερίνα Ζαρίφη η οποία και καλά λέει έχασε κιλά με ένα άλλο σκεύασμα της ίδιας εταιρίας... Όταν είδα το διαφημιστικό πρώτη φορά μούτζωνα την παρουσιάστρια. Σόρρυ Κατερίνα... αλλά -να λέμε και τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη- εσύ δεν είσαι που έλεγες ότι έχασες κιλά προσέχοντας την διατροφή σου με την επίβλεψη του γνωστού Γιώργου Μουλίνου; Πως είναι δυνατόν να λες τώρα ότι και καλά έχασες καταπίνοντας ταμπλέτες; 
    
Κάντε την σύγκριση!




Επίσης δεν μπορώ να βλέπω την βλακεία να επιμένει τηλεοπτικά με την μορφή σάτιρας και να προσβάλει τον οποιοδήποτε έχει λίγα κιλά παραπάνω έστω.
Επειδή είσαι μίμος δημοφιλών ανθρώπων δεν σε κάνει να έχεις το "ακαταλόγιστο" για χάρη σάτιρας και να λες  ότι σου κατέβει!
Τάκης Ζαχαράτος.
Μου αρέσει για τις μιμήσεις, τρελαίνομαι όταν γίνεται Μίριαμ Απλού αλλά όταν πετάει σχόλια που κάνουν κλικ στο μυαλό του οποιουδήποτε, σου'ρχεται να τον φτύσεις (και τον Λαζόπουλο μαζί γιατί κι αυτός τα ίδια κάνει). Οκ, ο Παντελίδης έχει λίγα κιλά παραπάνω. Από που κι ως που χαρακτηρίζει την παρουσία του σαν "διπλό πιτόγυρο με απ'όλα"; Επειδή ο Λευτέρης Ελευθερίου (μα γιατί δεν μπορώ να τον συμπαθήσω αυτόν τον ηθοποιό... δεν ξέρω) μεταμφιέστηκε σε έναν... πιο αδύνατο Παντελή Παντελίδη (στο χθεσινό Your face sounds familiar (μετάφραση κατά λέξη: "το πρόσωπό σου ακούγεται οικείο")) πρέπει λοιπόν να παίρνεις στο στόμα σου το παρουσιαστικό του και να το τυλίγεις σε πιτόγυρο; 
Όχι ρε άνθρωπε. Βάλε και λίγο ένα όριο στο θέμα. Δείξε λίγο ανώτερος άνθρωπος και κράτα το χιούμορ στο όριο που πρέπει χωρίς να προσβάλει και να θίγει τον οποιοδήποτε. Μην κολλάμε την λέξη "σάτιρα" -όπως είπαν κάτι μεσημεριανούδες σήμερα- στο κούτελο ώστε αυτό να μας δίνει άλλοθι για οτιδήποτε πετά ο στόμας μας! Ε! Δεν κάνει!

post signature

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΟΜΟΝΗ!

Show Emoticons