Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Η κουμπαρούλα μου πάχυνε!

Μόλις πριν κάνα 40λεπτο  έφυγαν οι επισκέπτες μου. Ήπιαμε τους καφέδες μας, συζητήσαμε για τα καθημερινά μας, συζητήσαμε για τα εθιμοτυπικά του γάμου, το γυρίσαμε και λίγο στην κρίση και σε πολιτική συζήτηση... Και γενικά η βραδιά κύλησε με συζήτηση γενικού ενδιαφέροντος!
Μόνο που με την κουμπάρα μου δεν συζητήσαμε και πολύ μεταξύ μας, γιατί  έβαλε πάλι τα χαμένα της κιλά. Το γαστρικό μανίκι που είχε κάνει πριν 3 χρόνια τελικά δεν κράτησε πολύ. Όχι ότι δεν είναι ευπαρουσίαστη γυναίκα, αλλά όταν ήταν πιο αδύνατη ήταν αστέρι. Στους αρραβώνες της έλαμπε, που είχε χάσει τα περιττά της κιλά. Βέβαια όσα κιλά έχασε δεν την έκαναν και Τουίγκι, αλλά ήταν μια γυναίκα με κανονική εμφάνιση και καμπύλες σέξυ! Της πήγαινε απίστευτα!
Έβγαλα και κέρασα τον σοκολατένιο κορμό που έφτιαξα το μεσημέρι και με παρακάλεσε να πάρω το πιατάκι από μπροστά της γιατί ήδη βρισκόταν σε δίαιτα και είχε χάσει 7 κιλά. Την κατάλαβα πόσο πολύ ήθελε να κόψει έστω μια μπουκίτσα, αλλά δεν ήθελα να την πιέσω και σεβάστηκα την επιθυμία της. Αξίζει να ξαναβρεί την χαμένη της φόρμα και στον γάμο της να είναι κουκλάρα όπως και στον αρραβώνα της.

Να τώρα είναι που αναρωτιέμαι: αξίζει να κάνεις μια τέτοια επέμβαση τελικά; 
Και αναρωτιέμαι, γιατί κάπως το σκέφτομαι και το ψάχνω. Φυσικά το ψάχνω με την ασφάλεια μου (ΙΚΑ) και τι ακριβώς μου παρέχει, αν κοστίζει ή μπορώ να την κάνω με παραπεμπτικό  επικινδυνότητας. 

Αχ! Ας τελειώσω πρώτα με τα γυναικολογικά μου και βλέπουμε για τα άλλα.

Κουμπαρούλα δεν σε φοβάμαι θα τα καταφέρεις και πάλι!

2 σχόλια:

  1. Αυτό που μπορώ να σου πω εγώ και είναι πρόσφατα ψαγμένο, είναι ότι σίγουρα θα χρειαστείς είναι μια βεβαίωση απο χειρουργό δημόσιου νοσοκομείου που να επιβεβαιώνει ότι πάσχεις απο νοσογόνο παχυσαρκία και μια βεβαίωση απο γιατρό (αν εχεις κάποιο πρόβλημα τέτοιο) που να δηλώνει ότι εξαιτίας αυτού του προβλήματος επιβάλλεται να χάσεις κιλά κανοντας αυτην την επεμβαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γενικώς ό,τι έχω βρει Εύη, χρειάζεται τρέξιμο. Απαιτούνται εξετάσεις, ιατρικά πορίσματα, έλεγχος από επιτροπή του ΙΚΑ, ώστε να λάβεις στο τέλος την απόφαση για την επικινδυνότητα της κατάστασης για να μπεις χειρουργείο. Αυτά είχα μάθει πριν λίγο καιρό (πριν αλλάξει τον αδόξαστο στον ΕΟΠΠΥ ο μπουμπούκος.
      Τώρα δεν ξέρω τι ισχύει με το ΠΕΔΥ.

      Διαγραφή

ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΟΜΟΝΗ!