Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

WW στα ΑΒ!

Αφού πληρώθηκε τον μισθό του ο άντρας μου πήγα πλήρωσα λογαριασμούς και πέρασα απ'το ΑΒ της περιοχής μου να κάνω τα ψώνια μου. Ως κλασσική γλυκατζού, πάντα περνάω απ'το διάδρομο με τα μπισκότα κι ας μην αγοράζω! Βλέπω τιμές και φεύγω! Αυτή την φορά ήθελα να αγοράσω ένα πακέτο με ντιτζέστιβ. Και ωπ! Να'τα μπροστά μου! Μπισκότα με κομματάκια σοκολάτας ή φράουλας των weight watchers! Φυσικά ποντομετρημένα με του προπόντους, αλλά δεν είχα μαζί μου τα γυαλιά μου για να διαβάσω ποιός είναι ο εισαγωγέας! Ειλικρινά το χάρηκα. Χάρηκα με την μικρή ελπίδα πως ίσως το νέο πρόγραμμα έρθει και στην Ελλάδα και μπορέσουμε να αποκτήσουμε το πακέτο στα ελληνικά! Με αυτή την προοπτική χάρηκα.

Δεν χάρηκα όμως για την τιμή του πακέτου των μπισκότων: 2,90 ευρώ, που τα 2 τεμάχια έχουν 2 προπόντους, όσους έχουν και τα υπόλοιπα απλά κοινά μπισκότα! Έχουν μυριστεί πως οι φαν των ww στην Ελλάδα συνεχώς μεγαλώνουν και σκέφτονται να κάνουν τα πρώτα δειλά βήματα. Ας το προσπεράσω αυτό. Στον διάδρομο με τα σοκολατοειδή εδώ και καιρό στο σούπερ μάρκετ έχουν βάλει προϊόντα άτκινς. Μάλιστα η διατροφή αυτή υπάρχει και στα ελληνικά και έτσι όποιος ενδιαφέρεται να την αγοράσει το κάνει, οι υπόλοιποι που προσπαθούμε να την παλέψουμε με τα παλαιότερα προγράμματα των ww κατουρήσαμε στο πηγάδι! Για να δούμε αν θα υπάρξει κάποια έντυπη έκδοση της διατροφής των ww ή θα παραμείνει απλά η εισαγωγή προϊόντων τους μόνο για διατροφική κατανάλωση!

Τώρα όσον αφορά τα προϊόντα διατροφής των ww υπάρχουν αρκετά δυσαρεστημένα μέλη τους εκεί στα ξένα που απογοητεύονται επειδή αρκετά από αυτά δεν είναι αυτό που παρουσιάζουν. Παράδειγμα ενώ με με μεγάλα γράμματα σου λέει "χωρίς ζάχαρη" και το προϊόν περιέχει ζάχαρη αλλά με άλλη ονομασία! Τουλάχιστον στην Ελλάδα όσα προϊόντα λένε "χωρίς ζάχαρη" με μεγάλα γράμματα, πίσω στα ψιλά η περιέκτικότητα της ζάχαρης αναγράφεται κανονικά και όχι με επιστημονικούς όρους!  

Τέλος πάντων... Αυτά προς γενική ενημέρωση! Α, δεν έψαξα σε άλλους διαδρόμους αν υπήρχαν και τίποτε άλλα προϊόντα των ww. Ίσως να τα αναζητήσω -αν το θυμηθώ- κάποια επόμενη φορά που θα περάσω απ'το Αβ.

ΥΓ:  Δεν αγόρασα μπισκότα ww. Δεν τρελάθηκα να πετάξω 3 ευρώ για ένα πακέτο με 8-10 μπισκότα μέσα. Αγόρασα τα ΑΒ ντιτζέστιβ κι έστριψα για τον πάνω όροφο! :D


post signature

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΟΜΟΝΗ!

Show Emoticons