Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014

Φακές σούπα

Υλικά
Φακές βρασμένες, 360 γρ. (6)
1 ΚΣ λάδι (3)
Κρεμμύδι μικρό και σκόρδο ψιλοκομμένα
1 ΚΣ τομάτα πελτέ
Ρίγανη, δαφνόφυλλο
Αλάτι - πιπέρι

Διαδικασία
Τσιγαρίζω το κρεμμύδι και το σκόρδο στο λάδι, διαλύω τον πελτέ με νερό και το ρίχνω μέσα. Προσθέτω λίγη ρίγανη, το δαφνόφυλλο, αλάτι, πιπέρι και νερό για να βράσει η σάλτσα και να δέσουν κάπως τα αρώματα. Ρίχνω έπειτα και τις φακές κι αφήνω να βράσουν.

Μερίδες: 2
Πόντοι, ανά μερίδα: 4,5

* Σε παρένθεση είναι οι πόντοι των τροφών.

post signature

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Πες" ό,τι θες, αλλά φρόντισε να το "πεις" με τρόπο!

Show Emoticons