Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

Προβλήματα στο blogger

Λυπάμαι που δεν μπορώ να δημοσιεύσω κατά πως πρέπει γιατί έτσι ξαφνικά στις αναρτήσεις κειμένων του blogger χάθηκαν τα πάντα. Δεν μπορώ να κάνω την οποιαδήποτε επεξεργασία. Το μόνο που μπορώ είναι να γράφω ένα ξερό κείμενο και να ανεβάζω φωτογραφίες. Χάθηκαν οι γραμματοσειρές, τα χρώματα, και γενικά όλα τα στοιχεία που βελτιώνουν μια δημοσίεση. Σε αναμονή μπας και διορθωθεί το λάθος και πιστεύω πολύ σύντομα.

Θα'ναι η 3η φορά που γίνεται αυτό, νομίζω! Το βλέπω να πέρνω τον οματιών μου μαζί με όλα τα συμπράκαλα σε άλλη γειτονιά! Άει στο διάολο με δάυτους!

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Μάρσι!
    Σε διαβάζω καιρό και παίρνω κουράγιο γιατί βρίσκομαι και εγώ σε παρόμοια προσπάθεια, ενώ ταυτίζομαι με κάποια πράγματα που γράφεις σε ένα ποστ για τη συμπεριφορά από το οικογενειακό περιβάλλον στο πρόβλημα σου! Ίσως κάποια στιγμή θα σου γράψω αναλυτικότερα.
    Στο θέμα μας! Για το πρόβλημα στο blogger λοιπόν, αν και δεν είμαι ειδική μπορεί να συμβαίνουν δύο πράγματα:
    Να έχει κάποιο πρόβλημα ο Blogger: παρόλο που παρέχεται από την κορυφαία Google, κάποιες στιγμές εμφανίζονται ψιλοκοληματάκια πχ προσωρινά δεν μπορεί να γίνει μία ανάρτηση, η δεν μπορείς να αφήσεις κάποιο σχόλιο. Παρόμοια προβλήματα συμβαίνουν και με άλλες πλατφόρμες όπως της wordpress που ειχα μπλογκ παλαιότερα και δεν εμφανίζονταν κείμενα από αρχείο η σχόλια.
    Το δεύτερο που μπορεί να συμβαίνει είναι ότι έχεις αλλάξει τελείως τον κώδικα του μπλογκ βάζοντας το κατά τα άλλα ωραίο templete. Αυτό μπορεί να έχει επηρεάσει τη λειτουργία του μπλογκ, γιατί έχεις βάλει "ένα ξένο σώμα" στην υπηρεσία που σου παρέχει η Google. Μπορεί ακόμα να επηρεάζουν και τα widjets που έχεις βάλει πχ το Real Metabolism Calculator.
    Σε κάθε περίπτωση ξαναλέω δεν είμαι ειδική και ελπίζω το πρόβλημα να είναι ένα προσωρινό κολληματάκι!

    Καλή συνέχεια στην προσπάθεια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαρίνα μου το πρόβλημα έχει να κάνει με τις αναρτήσεις. Ξαφνικά χάθηκαν οι επιλογές των σειρών, των γραμματοσειρών, το μέγεθος αυτών κλπ. Απλά μου έδινε την προεπισκόπηση και το ανέβασμα εικόνας. Έχει ξαναγίνει αυτό και μάλιστα είχε τραβήξει αρκετό καιρό και αναγκάστηκα να πάω σε άλλη μεριά. Όταν διορθώθηκε μετά από μήνες επέστρεψα... Αλλά μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη... Έφυγα -με λύπη- και πήγα σε άλλη γειτονιά.

    Όσον αφορά τα προβλήματα με το βάρος σου θα περιμένω να μου εξιστορήσεις και τα δικά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΟΜΟΝΗ!