Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2007

Κρέμα σοκολάτας



ΥΛΙΚΑ

600 γρ. γάλα άπαχο (1,5% λιπαρά)
50 γρ. κακάο
30 γρ. κορν-φλάουερ
4 κουταλιές της σούπας ασπαρτάμη
μισό κουταλάκι του γλυκού κανέλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το γάλα σε μία μικρή κατσαρόλα και το τοποθετούμε στη φωτιά. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το κορν-φλάουερ, το κακάο, την ασπαρτάμη και την κανέλα. Πριν να βράσει το γάλα, ρίχνουμε λίγο μέσα στο μείγμα του κακάο και ανακατεύουμε καλά. Το αδειάζουμε ξανά στην κατσαρόλα με το γάλα. Ανακατεύουμε γρήγορα έως ότου δέσει η κρέμα και σερβίρουμε σε 4 ατομικά μπολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Πες" ό,τι θες, αλλά φρόντισε να το "πεις" με τρόπο!

Show Emoticons